Grane Arendals veterandamer drar i dag til EHF Masters i Kroatia for å kjempe om EM-tittelen for klubblag over 33 år. Som regjerende norgesmestre i klasse J35 fra i høst, skal de nå måle krefter mot Europas beste veterandamelag. Mesterskapet starter til fredag, der Arendalsjentene møter ungarske Angyalok i første kampen i puljespillet. Som klubb er vi utrolig stolte av å bli representert i det aller ypperste selskapet i Europa, gjennom veteran-jentene våre og selv om det konkurreres i veteranklasse over 33 år, så er nivået fortsatt høyt. Tre av Granes spillere, Eirin Sprenglewski, May-Linn Mortensen og Cecilie Guttormsen, konkurrerte i 1. divisjon senest forrige sesong.

Grane Arendal stiller med følgende mannskap i EHF Masters:

 

  • Hilde Kvifte Sjølander
  • Jannicke Madsen
  • Eirin Marlèn Sprenglewski
  • Siv Merethe Øygarden
  • Linda Lee Øygarden
  • Anne Cecilie Guttormsen
  • Kristin Oveland Vimme
  • Ruth Margaret Andersen
  • May-Linn Mortensen
  • Line Dalen Sørensen

Anette Johnsen er medisinsk ansvarlig.

Vi ønsker veteranene våre lykke til!