Grane Arendals J33 tok i helgen en sensasjonell sølvmedalje i veteran-EM i Kroatia. Grane-jentene jublet for sølvet, til tross for finaletap med 17-20 for Angyalok fra Ungarn.

I tur og orden beseiret Granejentene Handbol Gava fra Spania, Odessa fra Ukraina, Arena Pula fra Kroatia og Smile Handball Team fra Ungarn. Tidligere landslagsspillere har grått etter å ha gått av banen med tap for Arendalsjentene. Grane tapta 6-11 for Angyalok i innledende runder og også for det samme laget i finalen.

Klubben er utrolig stolt av våre veterandamer, som representerer et unikt samhold, treningsglede og vinnervilje! Laget representerer også en kultur fra flere klubber i byen, da spillerne har fartstid både fra Grane, Sørfjell, Øyestad og Froland, for å nevne noen av lagene.

To ganger tidligere har Grane Arendal blitt norgesmestre for veteraner i klasse J35, senest forrige sesong. Nå bringer laget også hjem edelt metall fra Europa!

Line Dalen Sørensen fikk forøvrig pris for beste målvakt i mesterskapet, hun hadde blant annet en helt avgjørende redning i sluttsekundene i semifinalen som sørget for Grane-kontring, straffe og seier med ett mål!

IMG_9874

Cecilie Guttormsen spilte et godt mesterskap fra sin strekposisjon

IMG_9869

Hilde Kvifte Sjølander og Jannicke Madsen i samspill

IMG_9880

Jublende sølvmedaljevinnere

Grane Arendals sølvmedaljevinnere er som følger: Line Dalen Sørensen, Hilde Kvifte Sjølander, Jannicke Madsen, Eirin Sprenglewski, Anette Johnsen, Siv Øygarden, Linda Øygarden, Cecilie Guttormsen, Kristin Vimme, Ruth Andersen, May-Linn Mortensen.