Grane Arendals 2. divisjonsdamer vant klart med hele 25 mål i gårsdagens 1. rundekamp i NM borte mot Kragerø i Kragerøhallen. Resultatet ble til slutt 37-12 til Grane. Kampen var en solid gjennomføring av Arendalsjentene med godt spill både i forsvar og angrep. Samtlige utespillere tegnet seg på scoringslista og 17-åringen Cecilie Løvdal ble Granes toppscorer med 10 nettkjenninger. Debutantene Hannah Eriksen og Ingrid Vehusheia gjorde også sine saker bra, mens målvakt Marie Aas kom inn i målet midtveis i 1. omgangen og leverte 30 minutter med strålende spill mellom stengene. Trener Kjetil Øygarden var svært fornøyd med gjennomføringen av kampen, som alle forventet at Grane skulle vinne. Nå venter 1. divisjonslaget Fredrikstad i neste NM-runde. Kampen skal spilles i Arendal innen 31. august.

Fra venstre: Ingrid Vehusheia, Marie Aas og Cecilie Løvdal

Fra venstre: Ingrid Vehusheia, Marie Aas og Cecilie Løvdal