Det har vært en stor håndballhelg for IK Grane Arendal håndball. Nesten alle lagene, unntatt de aller yngste har vært i aksjon.

I Nidelv Cup har vi hatt mange lag i aksjon – innsatsvilje, humør og spilleglede ble til mange gode resultater. J15, G14 og J14 vant alle sine klasser – J14 også B-finalen. Og i J12-finalen, kjempet jentene til det siste, og vant til slutt sølvmedalje. Gratulerer til disse lagene og til alle andre spillere som har gitt alt i helgen! Seniorlagene har også vært i aksjon. I 2.divisjon ble det seier over Stavanger IF, mens 3. divisjonsdamene dro i land to seire i Rogaland! J18 spilte også seriekamp, men måtte gi tapt med ett mål for Nærbø i Granehallen.

Og sist, men ikke minst har HU-laget vært på Landsturneringen (NM) i Stavanger. Klubbens mest meritterte lag kommer også i år hjem med medalje. De tapte knepent for MHI i finalen. Vi gratulerer

med sølv!HU