Lørdag og søndag 8. og 9. april avgjøres det om Grane Arendal blir å finne i 1. divisjon neste sesong med sitt damelag! Glassverket 2 er motstander på lørdag, mens Gjerpen 2 står på motsatt banehalvdel på søndag. Kampene spilles i Sparebanken Sør Amfi kl. 14.00 begge dager! Granejentene trenger kun to poeng på disse to kampene for å vinne 2. divisjon avdeling 3 og dermed være tilbake i Norges nest øverste divisjon. Siri Aaserud & co satser på å avgjøre allerede mot Glassverket 2 på lørdag og er skikkelig revansjesugne etter at de tapte mot nettopp Glassverket i motsatt oppgjør i høstsesongen.

– Lørdag er revansjetid, sier Grane-trener Kjetil Øygarden. Glassverket slo oss i siste oppgjør og vi akter ikke å la det skje en gang til. Glassverket er et godt lag med håndball-kloke jenter som lurte oss inn i fella sist kamp vi møttes. De har noen kvaliteter som gjør at de ofte har spilt jevnt og vunnet mot lag høyere opp på tabellen. Våre jenter må ikke miste fokus, vi må spille vårt spill og gjøre hverandre gode i alle faser, fastslår Øygarden.

Alt ligger dermed til rette for en formidabel håndballfest i Sparebanken Sør Amfi spesielt til lørdag. Kl. 14.00 spiller Grane Arendal mot Glassverket 2, mens det kl. 18.00 er klart for den avgjørende tredjekampen i sluttspillet mellom ØIF Arendal og Fyllingen! La oss håpe på grunn til å juble både for dame- og herrespillerne! Vi håper Arendalspublikumet blir med på de gode opplevelsene og blir å se i hallen til helgen!