Grane Arendals damelag hadde to matchballer på hjemmebane til å avgjøre seriemesterskapet og opprykk til 1. divisjon. Oppgjøret lørdag mot Glassverket 2 startet trått med 0-5-ledelse til drammenserne, men Arendalsjentene klarte å snu kampen og vant til slutt solid 38-23. Dermed var de to nødvendige poengene for å vinne serien sikret og Granejentene kunne feire nytt opprykk til 1. divisjon. Søndagens oppgjør mot Gjerpen 2 endte i tap 22-23, men denne kampen var da uten betydning for tabellsituasjonen.

Nå tar Granejentene ferie, før sesongforberedelsene starter igjen i mai, men – torsdag 20. april har klubben åpen trening i Sparebanken Sør Amfi for spillere som har ambisjoner og ønsker om 1. divisjonsspill neste sesong og vi vet at det dukker opp flere spennende spillere på denne treningen.