Sesongoppkjøringen startet første uken i mai, med fire fysiske økter i uken samt to balløkter per uke frem til begynnelsen av juli. Tre uker i juli ble avsatt til egentrening etter fastsatt program av Trond Langeland som er ansvarlig for den fysiske oppfølgingen. Trond gjennomførte to økter per uke i denne perioden, og to økter ble gjennomført på Aktiv Trening. Fra august har det vært fire balløkter i uken tillegg til to-til-tre fysiske økter per uke.

Helgen 11. – 13. august deltok laget i Thon Cup hvor det ble spilt fire kamper, derav to mot divisjonskolleger Levanger og Aker. Beholdninger ble femmålsseier mot Levanger og ettmålstap mot Aker. Det ble også spilt kamper mot Nordstrand og Aker 2, der det ble solide seiere i begge kamper.

Sist helg, den 18.-20 august, har vi arrangert vår en egen treningsturnering i Sparebanken Sør Amfi hvor vi har hatt besøk av Våg, Ålgård og Bækkelaget. I alle tre kampene har laget vist god fremgang og det ble tre solide seiere.

Publikum vil denne sesongen se fem nye ansikter på årets Granelag. Sascha Juul, Sanne Bak Pedersen, Elisabeth Rosenvold, Anne Charlotte Rosenvold og Maren Tollefsen har alle funnet seg godt til rette i klubben og laget, i tillegg til at de er sterke bidragsytere både på og utenfor banen. Kommende søndag begynner alvoret for fullt, da med cupkamp borte mot Larvik Turn. Søndag om snaue to uker er det klappet og klart for sesongåpning hjemme i Sparebanken Sør Amfi mot Fana.

Håndballvenner; laget er i god rute, gled dere til fortsettelsen!

John Tveitdal, sportslig leder