Grane Arendal fikk med seg ett poeng i serieåpningen mot Fana etter at Cecilie Løvdal utliknet til 25-25 på straffekast kun sekunder før slutt. Arendal fikk en god start på kampen, men utover i 1. omgangen var gjestene fra Bergen klart best og Grane lå under 13-17 til pause. I 2. omgangen startet Grane en mesterlig opphenting. Målvakt Elisabeth Rosenvold og forsvaret var solid bakover, samtidig som Cecilie Løvdal var ustoppelig i angrep og noterte seg til slutt for 13 scoringer! Muligheten for Grane-seier i sluttminuttene var absolutt til stede, men bom og angrepsfeil gav i stedet Fana føringen i kampens sluttfase. Grane Arendal var derfor det laget som hadde mest grunn til å juble over uavgjort og gjestene fra Bergen var tydelig skuffet over poengtap! Serieåpningen ble sett av nærmere 500 tilskuere i Sparebanken Sør Amfi!