Grane Arendal håndball og ØIF Arendal har gått sammen om å hente et Østerriksk håndball-ektepar til Arendal. Begge spillerne har solid landslagserfaring fra Østerrike. ØIF får en fantastisk forsterkning i målvakten Thomas Bauer, mens Grane får en svært erfaren midtback i Laura Bauer, som garantert vil tilføre laget mye. Laura er opprinnelig fra Litauen, men har byttet til Østerriksk statsborgerskap. Hun har 146 landskamper for Østerrike.

Nå skal Laura hjelpe Grane med å overleve i 1. divisjon. Vi jobber med å få til en lynrask overgang fra fransk til norsk håndball slik at hun forhåpentligvis blir klar for Grane allerede til helgen.

Laura Bauer:
Født 23. september 1989 i Vilnius
Høyde: 180 cm
Vekt: 74 kg
Språk: Tysk, engelsk, lithausk, fransk
Landskamper: 146

Internasjonale mesterskap:
Euro Sweden 2006
Euro Macedonia 2008
Worldcup Russia 2005
Worldcup France 2007
Worldcup China 2009

Klubber:
Hypo Niederösterreich (AUT junior)
Wr. Neustadt (AUT 1. liga)
TV Nellingen (GER 2. Bundesliga)
TV Beyeröhde (GER 2. Bundesliga)
HSG Bensheim (GER 2. Bundesliga)
HSG Blomberg (GER Bundesliga)
HB Plan de Cuques (FRA 1)

Laura har hatt et opphold i håndballspill så langt denne sesongen. Hun har trent håndball, men ikke deltatt i kampaktivitet. Vi i Grane er stolte over å få muligheten til ta imot en så merittert spiller, og gleder oss stort til å få en kapasitet som henne inn i klubben.