I helgen har  2. runde i Bringerien for J16 vært arrangert. Våre jenter har vist publikumet i Granehallen solid spill.

I første kamp var det de langveisfarende gjestene fra Stranda som sto på andre banehalvdel. Jentene våre gikk ut hundre anført av våre gode kantspillere Guro Dobbe Helgesen og Salma Hassan som kontret inn flere mål. Samtidig sto våre målvakter svært solid, og hadde mange viktige redninger. Til pause var stillingen 10-6. I andre omgang fortsatte det gode spillet. Vår kaptein Nora Hushovd Folgerø ledet an både i forsvar og i angrep, og til slutt ble stillingen 20-15. Vår beste spiller ble målvakt Hedda Tengelsen.

I andre kamp på lørdag var Kragerø motstander. Kragerø kom fra en storseier mot Stranda, men de skulle få mer motstand i denne kampen. Kragerøs små, kjappe spillere skulle få kjenne vårt harde, tøffe forsvar. Kampen ble svært jevn, men til slutt gikk Kragerø seirende ut av kampen 18-16. Vår beste spiller: linjespiller og forsvarskjempe Anna Maria Hassan.

Søndag var det Oslolaget Ullern som var motstander. Ullern gikk offensivt ut i et tilnærmet 3-3 forsvar. Granejentene anført av fintesterke Kristine Egrem utnyttet de store lukene, og Grane ledet hele 11-4 til pause. I andre omgang dalte intensiteten litt, og det ble endel tekniske feil, men en grei seier 16-10. Vår beste spiller i denne kampen var Celina Vatne som scoret halvparten av våre mål.

Med 4 innkasserte poeng er jentene fornøyd med helgens kamper. Etter 2. runde i Bring ligger nå Granes jenter på 5 plass på tabellen, kun 3 poeng bak ledende Ellingsrud. Om tre uker setter jentene kursen mot Bergen. Der skal de møte Årstad og Oppegård. Klubben ønsker dere lykke til!!