I dødens pulje der de små marginer var avgjørende.

Det viser seg at å aldri gi opp, stå på, jobbe sammen, gjøre hverandre gode og gi alt for LAGET, det kan gjøre susen.

Grane G16 var i helgen (7-9.09.18) på Frogner og spilte kvalifisering for Bring deltakelse sesongen 2018/19. Var et flott arrangement der arrangørklubb virkelig hadde gjort sitt til at alle skulle få en fin ramme på opplevelsen.

Vi startet lørdagen med et fyrverkeri av en kamp mot Frogner som før denne kvalik var slått sammen med andre klubber for å gjøre det best mulig i sesongens Bring serie. Vi leder mye av kampen med 1 – 2 mål, men Frogner slipper aldri taket. På tampen av kampen får vi 2 utvisninger som Frogner utnytter og vi taper med 1 mål. Her var det nerve i hele kampen. Frogner tar ut målvakt og spiller 7 mot våre 4 når de skårer siste mål. Vi får ballen til midten/avkast og den kastes i mål derfra, men dommerne mener sluttsignalet går får ballen er forbi målstreken. Var jammen ikke helt enkelt å være enig med dem der og da

I kamp nr 2 lørdag møter vi Tromsø og guttene setter fart og viser virkelig sitt toppnivå i lange stunder. Leder med 7-8 mål og skulle vel hatt full kontroll. Sakte men sikkert blir ledelsen spist opp og det blir igjen uavgjort. Guttene holder heldigvis roen og får snudd trenden. Vi kommer oss opp i en 2 måls ledelse som helt på slutten av kampen blir redusert til en 1 måls seier. Den seieren smakte virkelig godt. Så utrolig mye bedre å vinne med 1 mål enn det motsatte.

Siste kamp i kvaliken ble spilt søndag og var mot Bjørnar. Vi henger godt med i starten, men faller av en periode før pause og klarer ikke å komme tilbake. Bjørnar var et veldig godt lag, godt besatt på alle plasser, men på ingen måte uovervinnelige. Blir til slutt tap med 7 mål.

Bjørnar vinner alle sine kamper, mens Frogner, Tromsø og vi slår hverandre og alle får 2 poeng. Alle tre involverte vant mot hverandre med 1 mål og vi blir nr 2 pga flest skårede mål i innbyrdes oppgjør. Frogner ble nr 3 og Tromsø nr 4. Her var det spenning til siste kamp var spilt. Da vant Tromsø med 1 over Frogner. Makan til spenning skal en lete lenge etter. Dette har guttene virkelig fortjent å være med på.

Vi gleder oss stort til å være med i sesongens Bring serie.

Mvh

Jan Petter Johansen

Grane G16/02