Grane Jenter 16 slo til og ble puljevinnere i den første kvalik-runden til Bring, og kvalifiserte seg derved direkte til den nasjonale serien.

– Vi er veldig stolte og glade for at vi lyktes med å kvalifisere oss. Men vi er klar over at vi må jobbe ekstra hardt med den fysiske biten hvis vi skal ha en sjanse til å gå så langt som vi tror laget har potensial til, sier Sascha Juul som trener laget sammen med samboer og ØIF Arendal-spiller Jesper Munk.

– Vår styrke er fellesskapet. Det er en veldig homogen gruppe, der alle ønsker det beste for hverandre. Alle setter laget foran seg selv. Det er en ekstremt treningsvillig gjeng som hele tiden ønsker utvikling,

Deler ut bank

-Vi har fått et ekstremt tøft forsvar som deler ut masse bank hvis motstanderen kommer for nær målet. Dessuten har vi to veldig flinke keepere i Kamilla Knutsen og Elisabeth Ellevold som i hele kvalifiseringen hadde høy redningsprosent og blant annet bidro med flere strafferedninger, tilføyer Sascha Juul som selv spiller på Granes damelag i 2. divisjon.

Norgesserien for J16 vil bestå av 60 lag i fire puljer, mens 36 lag fordeles på tre puljer i G16. De fire beste hver avdeling møtes i sluttspill til våren.