Første kamp mot nyopprykkede AK28 ser vi virkelig frem til. Vi har trent bra i mange måneder og skal være klare når fløyta går. Selv om vi fikk en på trynet mot Vipers i cupen, var det masse god læring i ta med seg.

AK28 er et nyopprykket lag som ser ut til å være godt forberedt til sin nye hverdag i 2. divisjon. Nylig slo de ut 1. divisjonslaget Ålgård i cupen, og de holdt også lenge følge med eliteserielaget Tertnes. Så dette blir ingen enkel kamp! Skal vi vinne mot AK28 bør vi ikke slippe inn mer enn 23 mål, så da må forsvarsspillet og keeper være gode sammen, pluss at vi må nekte dem å kontre. Får vi til dette, har vi gode muligheter.

Jentene har vist gode takter i treningskampene og skal være godt forberedt i dag. Vi mangler Anne Lin som er ute med skade, ellers er alle klare for fight! Mange av spillerne kjenner dere fra før, men vi har også noen nye spillere som jeg håper bidrar til at laget skal være med å kjempe i toppen av 2. divisjon i år.

Det som skal kjennetegne årets Grane lag er; topp innsats og glede. Det skal alltid ligge i bunnen. Og at vi kan gå med “haka hevet etter kampen”. Husk tallet 23. Klarer vi å snitte det i antall baklengs, blir det spennende i år…

God kamp!

Mvh Paul Gundersen

Trener