I løpet av helgen spilte Granes J05-lag seg helt frem til en imponerende semifinale i Dyreparken Håndballfestival. Da var det kun Grane igjen av lag fra Agder. Resterende lag var fra Stavanger og Bergen. Hele 48 lag var med i årsklassen og Grane-jentene måtte gi tapt i semien for laget som vant finalen. Underveis i kampene og i pausene mellom, viste jentene en helt fantastisk moral, lagånd og samhold. På banen våget alle å utfordre og turte å prøve. Da får en sjanser og mål fra alle spillplasser. I forsvar var det super innsats og oppofrende jobbing, det ble virkelig gitt alt for laget. Da fikk målvakt god hjelp og kunne prestere på høyt nivå. Utenfor banen var det hele tiden smil, latter og dans. Dette var bare utrolig artig å se. Med på turen hadde jentene også en super foreldregruppe og heiagjeng.

Ingen hadde vel egentlig forventet at helgen skulle bli så lang i Kristiansand. Men fy søren så gøy det var!

Hilsen stolte trenere😊

Innsendt av Vibeke og Jan Petter