Så var endelig sesongen i gang for rekruttene. Denne helgen gikk startskuddet for årets Lerøy-serie, og jentene våre skulle ut og måle krefter med to andre gode jenter 18-lag; Larvik og Son. For å kvalifisere seg til neste kvalik-runde måtte Grane bli blant de to beste lagene i pulja.

Det startet litt nervøst og famlende. I kampen mot Larvik gjør vi dessverre litt for mange feil og vi kommer ikke i gang med det gode spillet vi vet vi kan. Det kan kanskje skyldes litt for mange “premierenerver”. I andre omgang viser vi god moral og klarer nesten å innhente Larviks forsprang, men vi må vel si at Larvik vinner fortjent. Men kun med ett mål!

I den andre kampen skjer det helt motsatte. Vi får fjernet de fleste feil, og vi spiller som et lag og viser at vi vil blø for den hvite Grane-drakten. Alle jentene kommer på banen og kommer på scoringslista. Vi vinner med hele 15 mål mot Son (som 3 timer før hadde slått Larvik). En fantastisk lagprestasjon! Alle de tre lagene i «Pulje 16» ender dermed med 2 poeng etter helgens runde, og Grane blir derved puljevinner med klart beste målforskjell.

Vi er veldig stolte av jentene! Det gjelder ALLE våres jenter, også de som ikke fikk mulighet til å vise seg frem denne helgen. Vi gleder oss til fremtiden, for vi har ikke bare 14 flinke håndballtalenter i Grane, vi har rundt 30!

Fritt skrevet etter samtale med trenerne; Sascha og Jesper 🙂