Grane Arendal håndball har engasjert Luka Panza som ny trener for klubben kommende sesong. Han går inn som hovedtrener både for damelaget og for rekruttjentene i klubben, og vil i tillegg bidra som ressurs inn mot de aldersbestemte lagene. Han vil også få ansvar for å utarbeide klubbens sportslige plattform og utvikle klubbens trenere. Luka har kontrakt for 2 år med mulighet til forlengelse ytterligere ett år.

Luka Panza har vært engasjert i ØIF Arendal i en årrekke og er godt kjent for sin fyldige håndball-CV. Han har blant annet vært landslagstrener for flere Kroatiske aldersbestemte landslag. Luka starter i sin nye jobb etter at han har fullført sesongen med ØIF Arendal.

«Vi er meget godt fornøyd med ansettelsen av Luka», sier nestleder i styret Svein-Are Folgerø. «Det er et stort steg for Grane å ansette en trener som hele klubben får glede av på fulltid. Vi ser frem til å få en trener som er god på spillerutvikling og som har lyst til å være med å utvikle Jenteløftet og klubben videre.»