Siri Aaserud har signert ny kontrakt med Grane Arendal og er klar for sin 6. sesong i Grane-drakta.

Vi er utrolig glade for at Siri er med videre. Hun har et klokt håndballhode, og som kaptein går hun alltid foran og leder an.

Vi spør Siri om hun trengte lang betenkningstid før hun sa ja til en ny sesong i Grane.
«Nei, ikke i det hele tatt! I disse utfordrende korona-tider, hvor all idrett og annet sosialt samvær er satt på vent, har jeg bare blitt enda mer klar over hvor mye håndballen betyr for meg. Det å være en del av et sammensveiset lag og kunne møte sine lagvenninner hver dag for å trene og ha det gøy sammen, betyr utrolig mye for meg! Jeg vil rett og slett ikke være det foruten. Så får vi ta en sesong av gangen, og se hvor lenge denne kroppen tåler «kjøret»…

Tror du Grane er godt rustet til en ny sesong i 1. divisjon?
«Ja, det tror jeg bestemt. Vi lærte mye forrige sesong som vi tar med oss videre. Vi har en god stamme i laget som vi nå kan bygge videre på. I tillegg kommer det flere unge spillere som vi har troen på vil utvikle seg mye i tiden som kommer. Med Luka (Panza) som trener tror jeg vi kan ta nye steg, og til og med klatre høyere opp på tabellen allerede neste sesong. Luka er veldig god på spillerutvikling og lagbygging, så vi gleder oss til å være hans elever».

Vi gleder oss til å følge Siri og resten av laget frem mot ny sesong. Flere spillere vil bli presentert i tiden som kommer, så følg med!