Vår dyktige strekspiller har signert ny kontrakt og er klar for sin 7. sesong i Grane-drakta. Og gjett om vi ser frem til mer håndball-magi fra denne dama. Ingunn er kjent for sine stjernemottak inne på streken og for å alltid gi full valuta for billettpengene til publikum. Hun er blant våre mest erfarne spillere, så vi er veldig, veldig glade for å ha henne med videre.

Vi spør Ingunn om hun klar og gira for en ny sesong i Grane.
«Jada, jeg er veldig gira, jeg! Jeg gleder meg masse til ny sesong i Grane-drakta sammen med mine gode lagvenninner. Hvis vi får beholde stammen i laget tror jeg vi skal klare å bite godt fra oss i 1. divisjon fremover. Organiseringen rundt laget har aldri vært bedre (kred til styret), og så har vi jo fått en av Norges beste trenere! Så dette tror jeg blir knallbra».

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med klubben, den 7. i rekken for ditt vedkommende?
«Nei, håndballen og miljøet i Grane er jo mitt andre hjem, så det var ikke vanskelig i det hele tatt. Jeg har jo vært i Grane siden Kjetil Øygarden og Grane startet Prosjekt Jenteløftet i 2014, så jeg føler jo at prosjektet er «litt mitt» også. Ellers vil jeg også nevne at min største motivator er sønnen min, Olav (6 år). Han har vært med «på lasset» siden har var nyfødt, og han digger å ha en mamma som spiller håndball! Han har veldig mange gode venner og gøyale «tanter» i Grane og stortrives i hallen når mamma er på trening .
Nå gleder jeg meg bare til at vi kan starte opp med fellestreninger igjen. Når man er vant til å treffes daglig, er det veldig kjipt å ikke kunne møtes og trene sammen».

Men først må Ingunn – i likhet med alle oss andre – komme oss helskinnet igjennom korona-krisen. Ingunn står midt i korona-frontlinjen som sykepleier, i tillegg til at hun jobber som lærer i helsefag på Sam Eyde vgs. Så det er lange og krevende dager for vår fighter på streken.

Flere spillere blir presentert i tiden som kommer, så følg med!