Vår dyktige og «balkan-gærne» keeper har signert ny kontrakt og er klar for å vokte Grane-buret også neste sesong. Inga har plenty av x-faktor og gir alltid ALT for at Grane-publikummet skal få mye å juble for. Inga er dønn seriøs og trener hardt og mye for å prestere godt mellom stengene. I tillegg til sitt engasjement i 1. divisjon skal Inga trene Granes jenter 16-lag samt bidra som keeper-ressurs overfor flere aldersbestemte lag.

Vi spør Inga om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
«Ja, veldig! Det blir ekstremt spennende. Jeg tror vi kommer til å lære masse av Luka (Panza). Han har veldig peiling på håndball og er god på individuell coaching og taktikk, så det kommer til å bli kjempebra».

Har du noen ambisjoner for laget neste sesong?
«Ja, og de er store! Jeg tror vi har gode muligheter til å gjøre det veldig bra neste sesong. Vi skal «krige» i alle kamper, det skal være vårt varemerke. Men vi må ikke stresse, for da går det dårlig. Jeg tror vi kommer til å havne godt opp på den øvre delen av tabellen neste sesong». 

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med klubben, den 5. i rekken for ditt vedkommende?
«Nei, denne gangen var det enkelt å inngå ny kontrakt. Jeg stortrives i Arendal og i Grane, så jeg har ikke vurdert å bytte hverken klubb eller by». 

Flere spillere vil bli presentert i tiden som kommer, så følg med!