Vi er glade for å meddele at FANNY SKINDLO har fornyet sin kontrakt med Grane. Fanny omtales som et stort talent i håndballmiljøet, noe som også blir bekreftet i form av interesse fra andre større klubber. Grane-jenta har allerede 25 landskamper på ungdomslandslaget (LK02), hvor hun også har rollen som kaptein. Så det er ikke så rart om vi er littegrann stolte over å ha denne jenta i stallen vår. 

Vi må selvfølgelig spørre Fanny om hvorfor hun valgte å bli i Grane?
«Grane er lokalklubben jeg har sett opp til helt siden jeg var liten. Det å få muligheten til å spille på hjembyens damelag synes jeg er utfordrende og veldig gøy. Det skjer veldig mye spennende i Grane for tiden, og jeg håper å kunne bidra positivt både for klubben og laget, og samtidig utvikle mine individuelle ferdigheter. En annen ting som påvirket valget mitt er at jeg føler at det er litt for tidlig å reise fra familie og venner i Arendal allerede nå. Jeg går jo bare i 2. klasse på videregående».

Måtte du ha lang betenkningstid? 
«Nei, det måtte jeg ikke. Det meste ligger til rette for at vi får et veldig bra håndballtilbud i Grane fremover. Vi får en kjempedyktig og dedikert hovedtrener i Luka Panza, som jeg gleder meg masse til å lære mye håndball av. I tillegg har vi et kjempebra miljø og et unikt samhold i klubben, både på senior- og juniornivå. Så derfor er jeg trygg på at jeg har tatt et godt valg. Det at vi har en god mix av erfarne, godt voksne spillere og mange unge på laget, tror jeg også er bra».

Hvordan ser du for deg neste sesong for din del? 
«Fjoråret var preget av en del skader for min del, så jeg håper jo at neste sesong blir bedre på den fronten. Jeg har allerede erfart at Luka er god til å balansere fysisk belasting med skadeforebyggende trening, så jeg håper at hele laget klarer seg gjennom sesongen uten vesentlige skader. Gjør vi det, så tror jeg at vi kan hevde oss bra i 1. divisjon. Jeg føler at vi er en gjeng med sultne og gira jenter som har lyst til å bevise at vi hører hjemme på dette nivået. Jeg tror også at spillestilen til Luka passer oss bra», avslutter Fanny som gleder seg vanvittig til å komme i gang med oppkjøringen til neste sesong.

Vi ønsker Fanny og resten av laget lykke med oppkjøringen!