Jippi! Enda en av våre dyktige keepere er klar for neste sesong! Helene har en helt egen evne til å stenge buret når det gjelder som mest. Hun gjør ofte livet surt for våre motstandere, for der skuddet kommer – der står som regel Helene, klar til å redde (veldig ofte, i alle fall)! Selv forklarer hun dette «fenomenet» med at et langt liv mellom stengene har gitt henne god erfaring i å lese spillet. Vi kaller det «særs gode keeper-skills». 
Hele laget digger Helene, og vi er kjempeglade for at hun skal vokte Grane-målet også neste sesong.

Vi spør Helene om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
Ja, jeg gleder meg veldig! Jeg elsker håndball, og forrige sesong fikk jo en altfor brå slutt. Heldigvis hadde vi allerede sikret plassen for videre spill i 1. divisjon da covid-19 slo ned som en bombe. 

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
Jeg tror vi kan gjøre det bra! Jeg synes vi viste gode tendenser forrige sesong også, så hvis vi klarer å bygge videre på det vi utrettet i fjor, tror jeg det kan bli bra! Jeg har veldig troen på at Luka Panza kan klare utvikle oss videre både som lag og som enkeltspillere. Vi så jo hva han klarte å utrette bare på noen få treninger tidligere i år. Vi gikk fra nesten 30 baklengs til under 20. Det å trene forsvar er noe vi keepere digger. Da blir det nemlig bedre arbeidsforhold for oss keepere sånn at vi kan gjøre en bedre jobb.

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med klubben?
Nei, egentlig ikke. Jeg ble veldig glad da jeg fikk spørsmålet om jeg ville være med videre. Vi er en veldig fin gjeng som elsker å trener sammen og som har det veldig gøy når vi er på tur. Så for meg er det et privilegium å vokte målet for Grane!

Nye spiller-presentasjoner står for tur, så følg med!