Et av byens virkelig store håndballtalenter har signert ny kontrakt med Grane. Og du kan like gjerne merke deg navnet med det samme. Karin Steen kommer til å bli en gjenganger på scoringsstatistikkene i årene som kommer, det er vi skråsikre på. Karins skuddarm har vært beryktet langt utover fylkesgrensa i flere år allerede. Når hun da i tillegg er venstrehendt, så sier det seg selv at hun kan bli en «juvel» for oss i Grane. Karin har hamret inn mål for Traumas 2002-lag siden hun var 7 år gammel, og hun har vært fast inventar på regionale landslagssamlinger siden hun var 13-14 år. Hun har også vært tatt ut på flere nasjonale landslagssamlinger (LK02). Karin hadde en riktig god debut-sesong for Grane i fjor, og vi gleder oss til å se henne utvikle seg videre i Grane-drakta.

Vi spør Karin om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
«Ja! Det er jo håndball jeg elsker aller mest drive med, så det skal bli utrolig gøy å komme i gang igjen. Dette blir min andre sesong i Grane, og målsettingen er å spille meg inn på laget. Det er jo på banen jeg trives best.»

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Jeg tror vi har gode muligheter til å hevde oss i 1. divisjon. Jeg har veldig troen på at Luka Panza kan utvikle oss både som lag og som enkeltspillere. Det er heller ingen ulempe at han er god på skadeforebyggende trening. Vi slet mye med skader i fjor, så jeg håper vi klarer å bedre skadestatistikken neste sesong. Klarer vi det, så tror jeg vi kan bite godt fra oss.»

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med klubben?
«Nei, jeg var klar med en gang, jeg! Jeg synes det er veldig gøy å få muligheten til å spille på byens damelag. Jeg ble tatt veldig godt imot da jeg begynte i Grane i fjor, og nå gleder meg bare til fortsettelsen!»

Nye spiller-presentasjoner står for tur, så følg med!