Her kommer enda en god Grane-nyhet! Vår talentfulle venstrekant har signert ny kontrakt og blir i Grane også neste sesong. Line er en av byens lovende håndballspillere, noe hun har vist gjennom to sesonger i Grane-drakta allerede. Hun har deltatt på diverse landslagssamlinger for juniorlandslaget de siste årene og har 5 landskamper for Norge (LK00). Line blir en viktig brikke i neste års Grane-satsing. Både fordi vi vet at hun vil bidra til gode resultater på banen, men også fordi hun er en viktig miljøfaktor i laget. Der Line er, er det alltid liv og latter! Slike spillere er gull verdt for ethvert lag.

Vi spør Line om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
«Ja, jeg ser veldig frem til å treffe alle jentene og til å starte oppkjøringa sammen med hele spillergruppa. Og så blir det selvsagt dødsgøy å trene med ball igjen. Jeg kan neste ikke vente…»

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med klubben?
«Jeg har brukt litt tid på å vurdere noen ulike alternativer, ja. For meg handler det jo både om studier/jobb og håndball, så det er flere ting som skal klaffe. Jeg falt til slutt ned på at det beste alternativet er å bli i Grane, og kombinere håndballspill i hjembyen med studier på UIA, alternativt prøve å få meg en assistentjobb i skoleverket.

Det er to ting som gjør at det å bli værende i Grane er det beste alternativet for meg. For det første har jeg har veldig troen på Luka Panza som trener. Vi har jo lært ham å kjenne ganske godt allerede, og jeg har veldig sansen for hans håndballfilosofi. Han er flink til å lære fra seg, og han legger vekt på at alle spillere skal oppleve personlig utvikling. Den andre grunnen til at jeg vil bli i klubben er spillergruppa vår. Vi er en veldig fin og gøyal gjeng, med en god miks av voksne, erfarne spillere og unge, ivrige spillere.»

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Jeg tror vi kan gjøre det bra. Hvis vi klarer å bygge videre på det vi utrettet forrige sesong, og i tillegg blir et par hakk bedre i forsvar, så skal vi bli et lag å regne med i 1. divisjon. Jeg regner med at Luka har planen klar, så da følger vi bare den!» 

Nye spiller-presentasjoner står for tur, så følg med!