En av de unge, lokale talentene som får muligheten til å prøve seg i neste års 1. divisjonsgruppe er Hanne Krogelien. Hanne er født i 2002, hun kommer opprinnelig fra Fevik og spilte for moderklubben Grimstad i mange år før hun kom til Grane for tre sesonger siden. 

Hanne spiller venstre back, hun er en uredd spiller med et meget godt skudd. Forrige sesong ble preget av en skulderskade som satte Hanne ut av spill hele sesongen, men hun er nå 100% skadefri og klar for comeback på håndballbanen. Vi gleder oss til å se Hanne utvikle seg videre i Granedrakta. Hun vil være et fast medlem i D1-gruppen, men hun vil også delta på både treninger og kamper med D3/Rekrutt, samt være en del av Granes Lerøy-satsning.

Vi har stilt Hanne noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du var klar for en ny sesong i Grane?
«Nei, det var et enkelt valg. Etter at hele fjorårssesongen gikk i vasken som følge av brudd i skulderen kjennes det trygt å fortsette i Grane. Alle i klubben kjenner min skadesituasjon, og jeg har fått veldig mye støtte både fra lagvenninner og trenere i klubben. Det har varmet og bidratt til å holde motivasjonen oppe.»

Vi spør Hanne om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
«Ja, jeg gleder meg så sykt mye til å begynne og spille håndball igjen! Jeg håper på en god sesong både for laget og for meg selv. Jeg er klar til å jobbe knallhardt for å komme tilbake!»

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Jeg tror vi kan hevde oss bra. Med Luka Panza som trener tror jeg hele laget kommer til å ta nye steg neste sesong.»

Vi ønsker Hanne lykke til og krysser fingrene for en god og skadefri sesong! Flere spillere blir presentert fremover, så følg med!