Nikoline Monserud-Sandberg er nestemann ut i spillerpresentasjonen vår. Nikoline er et av de unge talentene i klubben som får muligheten til å prøve seg i 1. divisjonsgruppa kommende sesong. Hun var med i fjor også, men sesongen ble delvis spolert på grunn av en lei kneskade, dessverre – så de siste månedene har gått med til opptrening. Men nå er Nikoline 100% friskmeldt og i «full galopp» inn mot ny sesong. Nikolines styrke er høy fart kombinert med en farlig skuddarm, så hun blir helt klart en verdifull spiller for klubben i årene som kommer.

Nikoline er født i 2002 og kommer fra Tromøya utenfor Arendal. Hun var en av de sentrale spillerne på Traumas 02-lag, hvor hun har hamret inn mål i en årrekke. Hun var også en av toppscorerne i det nasjonale Bring-sluttspillet i 2019.

Vi gleder oss til å se Nikoline utvikle seg videre i Granedrakta. Hun vil være et fast medlem i D1-gruppa, men hun vil også delta på både treninger og kamper med D3/Rekrutt, samt være en del av Granes Lerøy-satsning.

Vi har stilt Nikoline noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du sa ja til en ny sesong i Grane?
«Nei, det var et enkelt valg. Jeg ble veldig glad da jeg fikk muligheten, for håndball er det jeg elsker aller mest å drive med. Jeg trente med i D1 i fjor også (frem til jeg ble skadet) så jeg vet at miljøet i laget er bra, og treningsmoralen likeså.» 

Vi spør Nikoline om hun gleder seg til en ny sesong i Grane?
«Ja, jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang igjen, for nå er det sååå lenge siden jeg har spilt håndball. Men nå er ventetiden snart over, heldigvis. Selv om vi må gjennomføre treninger med smitteverntiltak, så får vi i alle fall møte hverandre og trene sammen med ball. Det skal bli kjempegøy».

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Det er spennende med ny trener, og jeg har veldig troen på at Luka Panza har mye å tilføre. Så dette kommer til å gå veldig bra, det er jeg sikker på!», avslutter Nikoline.

Vi ønsker Nikoline lykke til og krysser fingrene for at hun får en god og skadefri sesong! Flere spillere blir presentert fremover, så følg med!