Nok en ny spiller er klar for Grane Arendal. Vi ønsker Anna Clara Fjellheim hjertelig velkommen til klubben. Anna Clara er venstrehendt og kan både spille høyre kant og høyre back. Hun har tidligere spilt for KFUM Stavanger og Ålgård HK før hun i fjor spilte i Sola, hvor hun blant annet fikk fem kamper i Rema1000-ligaen. 

Anna Clara er en lovende og offensiv 2001-spiller som liker fart og fight.
I tillegg er hun etter sigende utstyrt med vinnerskalle. Så her er det ikke snakk om å gi seg før dommeren har blåst! Sånt liker vi! Vi tror hun vil passe godt inn i Grane Arendals spillestil. 

Anna Clara planlegger å studere sykepleie ved siden av håndballen. Vi krysser derfor fingrene for at det blir en ledig studieplass til henne enten ved UiA i Grimstad eller i Kristiansand.

Vi har stilt Anna Clara noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du bestemte deg for å gå til Grane?
«Jeg bestemte meg egentlig ganske fort. Jeg fikk umiddelbart et positivt et inntrykk av klubben og lagets trener, Luka Panza. Jeg ønsker å utvikle meg mest mulig som håndballspiller de neste årene, og da er jeg villig til å dra til den klubben hvor forholdene ligger best mulig til rette for dette. Jeg synes det virker som Luka har en spennende trenerfilosofi i forhold til det å utvikle spillere, så da valgte jeg Grane og Arendal. Forøvrig synes jeg Arendal virker som en veldig koselig by…» 

Vi spør Anna Clara om hun gleder seg til å spille for Grane Arendal?
«Ja, jeg gleder meg veldig! Det blir veldig kjekt og spennende å møte de andre spillerne på laget. Jeg kjenner jo ingen, så jeg er litt nervøs – men det går sikkert bra. 

Det at jeg går fra et eliteserielag til et lag i 1. divisjon er ikke et steg i feil retning for meg. Det viktigste er at jeg er i et miljø hvor jeg lærer noe på hver trening og i tillegg får mye spilletid.»

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Akkurat det synes jeg er litt vanskelig å mene så mye om foreløpig, i og med at jeg er ny og ikke kjenner laget enda. Men mine ambisjoner er i alle fall å være et positivt bidrag til laget. Og så hadde det vært kult om vi kunne bli laget som kan slå alle.»

Vi ønsker Anne Clara lykke til og håper hun vil trives i klubben vår! 
Flere spillere blir presentert fremover, så følg med!