Vi er veldig glade for å meddele at Margareth Stiansen, eller Maggie som hun kalles, har signert ny kontrakt med Grane Arendal.
Maggie, som opprinnelig er Grimstad-jente, var tidlig en lovende håndballspiller. De første årene spilte hun i Grimstad Håndball, og fra hun var 13 år spilte hun på Strømmen Glimt sitt sterke 00-lag, hvor hun var en av de toneangivende spillerne. Som 16-åring forlot hun imidlertid Sørlandet for å gå på idrettsgymnas i Tønsberg. I disse årene spilte hun for Flint Tønsberg, før hun returnerte til Sørlandet og ble Grane-jente i fjor. 

Maggie er en spennende og fotrapp spiller som vi er veldig glade for å ha i stallen. Hun kan spille på flere posisjoner og er derfor en meget anvendelig. I tillegg har hun en utadvendt personlighet som bidrar positivt i det sosiale miljøet i laget. Vi ser frem til å se Maggie i Grane-drakta også neste sesong. 

Vi har stilt Maggie noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du signerte ny kontrakt med Grane?
«Nei, det var egentlig et ganske enkelt valg. Jeg synes det skjer mye positivt i Grane for tiden, og jeg har lyst til å være med i klubben videre. Jeg vurderte studier og håndball i Oslo, men etter å ha fått presentert opplegget til Luka Panza (lagets nye trener) bestemte jeg meg for å bli i Grane. Luka har veldig fokus på personlig utvikling. Alle spillerne skal følges opp individuelt, og det har jeg veldig sansen for. Nå gleder meg bare til å ta fatt på min del av jobben som skal gjøres.»

Vi spør Maggie om hun gleder seg til neste sesong?
«Ja, det skal bli SÅ deilig å komme gang igjen og treffes i hallen, slik vi pleier. Man merker hvor mye håndballen betyr når man plutselig ikke får lov til å møtes hverken for å trene eller spille kamper.»

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Jeg har veldig troen på at vi kan hevde oss bra neste sesong! Vi har en veldig bra spillergruppe, og hvis vi klarer å bygge videre på det grunnlaget vi la i fjor, tror jeg det kan bli veldig bra. Jeg håper jeg kan være en positiv bidragsyter i laget, og vil jobbe hardt for å få spilletid.»

Vi ønsker Maggie og resten av Grane-jentene lykke til i sesongen som kommer.

Flere spillere blir presentert fremover, så følg med!