En ung, lokal spiller er klar for Grane Arendal sitt 1.divisjonslag. Elise Harvelander født i 2003 og har inntil nylig spilt på Sørfjell. Elise er en lovende keeper som allerede har rukket å imponere mange. Hun blir den tredje keeperen i stallen vår, og det blir spennende å se om hun kan utfordre de to andre solide og rutinerte keeperne allerede neste sesong.

Elise har også blitt lagt merke til utenfor fylkesgrensa, og hun har vært med på flere landslagssamlinger med LK02. Elise vil være fast medlem i D1-gruppen kommende sesong, men hun vil også delta på treninger og kamper for D3/Rekrutt, samt på Granes Lerøy-lag.

Vi har stilt Elise noen spørsmål:

Måtte du gruble lenge før du sa ja til Grane?
«Nei, det var i grunn et enkelt valg. Det å begynne i Grane er et naturlig steg i håndballkarrieren for min del, siden laget vårt (Sørfjell Jenter 2003) ble oppløst etter forrige sesong. Jeg har hørt mye positivt om Grane-jentene og ikke minst om Luka, så jeg gleder meg til å begynne i min nye klubb og bli kjent med dem.» 

Vi spør Elise om hun er klar for ny sesong?
«Ja, det skal bli utrolig gøy å komme i gang med organisert håndballtrening igjen. Oppstarten blir kanskje litt spesiell for meg, i og med at jeg er ny og blir den yngste på laget, men det skal nok gå fint. Jeg tilpasser meg.» 

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong?
«Jeg kjenner ikke laget så veldig godt enda, så jeg tør ikke mene så mye om hvor vi havner på tabellen. Men jeg tenker generelt at hvis vi jobber hardt og trener smart så kan vi hevde oss bra. Når det kommer til mine egne ambisjoner, så er målet å ha det gøy med håndballen, trene hardt og utvikle meg så mye som mulig.»

Vi ønsker Elise velkommen til Grane, og gleder oss til å følge henne videre!

Vi kan også nevne det kommer ytterligere 6-7 Sørfjell-spillere til Grane i løpet av våren/sommeren. Vi er utrolig glade for å kunne gi dem et tilbud (D3/rekrutt/Lerøy), slik at de kan fortsette å satse på håndball.