Kjære venner! Her er enda en god håndballspiller som ønsker å komme til Arendal for å spille håndball neste sesong. Vi har herved gleden av å presentere Susanne Denise Pettersen for dere. 

Susanne er 23 år og kommer fra Porsgrunn. Hun er 185 cm høy, spiller på venstre backposisjon og har en beryktet skuddarm. Susanne har spilt for Pors i en årrekke, både i 1. og 2. divisjon. Hun har i tillegg spilt på det norske landslaget i Beachhåndball i flere år. Vi gleder oss stort til å få Susanne til Arendal og ønsker henne hjertelig velkommen til Grane.

Vi har stilt Susanne Denise noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du sa ja til Grane?
«Ja, jeg måtte fundere en god stund før jeg bestemte meg. Jeg trives jo veldig godt her i Porsgrunn, og har både samboer og lærerjobb her, så sånn sett var det en vanskelig beslutning å ta. Men jeg ønsker å utvikle meg som håndballspiller og ta nye steg, så da falt valget på Grane Arendal. I Grane får jeg en trener som er flink til å utvikle spillere, og det var avgjørende for min beslutning. Og så får jeg spille i 1. divisjon, det blir utfordrende og gøy!»

Vi spør Susanne Denise om hun er klar for ny sesong?
«Ja, jeg gleder meg masse til komme i gang og til å bli kjent med mine nye lagvenninner. Det er litt skummelt også, for jeg kjenner kun én av de andre spillerne fra før. Men det skal nok gå fint. Det er jo en fordel at det er mange nye spillere på laget, for da er vi flere som trenger litt tid på å komme inn i miljøet.»

Hva er dine ambisjoner for sesongen 2020-2021?
«Mitt mål for neste sesong er å utvikle meg som håndballspiller og bidra for laget. Jeg håper det blir et morsomt og lærerikt år.»

Vi ønsker Susanne Denise hjertelig velkommen til Grane, og gleder oss til å følge henne neste sesong!