Heldige er vi som får nok en spennende spiller til Grane Arendal. Vi er veldig glade for at Maja Rame har lyst til å spille for oss neste sesong. Maja er en talentfull venstrekant som kommer til Grane fra Ålgård HK, hvor hun har spilt både i 1. divisjon og 2. divisjon. Maja har ifølge trener Luka stor fart, et godt og variert skudd samtidig som hun er en god forsvarsspiller. Så her får vi en kvalitetsspiller som har mye å by på! 

Maja sin plan er å spille håndball for Grane og samtidig studere på UIA. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til klubben og byen vår 🖤

Vi har stilt Maja noen spørsmål:

Måtte du fundere lenge før du sa ja til Grane? 
«Nei, jeg trengte egentlig ganske kort betenkningstid. Jeg vurderer det å gå til Grane Arendal som en veldig bra mulighet, så det var i grunn en enkel beslutning. Jeg har hørt at Luka Panza er en svært dyktig trener, så jeg ser frem til å lære mye håndball og utvikle meg som spiller i Grane».

Vi spør Maja om hun er klar for ny sesong i ny klubb?
«Ja, jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme i gang med håndball igjen. Det blir veldig spennende og lærerikt for meg å komme inn i et nytt miljø også. Jeg kjenner heldigvis et par av spillerne på laget fra før, så det gjør det jo litt enklere for meg å bytte klubb.»

Hva er dine ambisjoner for sesongen 2020-2021?
«Jeg ønsker jo å bli en bedre håndballspiller, så planen min er å jobbe hardt og målbevisst for å oppnå det. Og så håper jeg å bli et positivt bidrag til laget.» 

Vi ønsker Maja hjertelig velkommen til Grane, og gleder oss til å følge henne og resten av laget neste sesong 🖤

PS: Maja planlegger å dele leilighet med en av de andre nye spillerne på laget (Anna Clara), så hvis noen «kjenner noen som kjenner noen» som har en fin og praktisk utleieleilighet å tilby til en grei pris, så ta gjerne kontakt med klubben, så videreformidler vi info.