Enda en ung og lovende, lokal spiller har signert og er klar for Granes 1. divisjonslag for neste sesong. Erikka Bjellerås er født i 2002 og er strekspiller. Hun har tidligere spilt for både Øyestad, Trauma og Grane. 

Erikka har hatt en flott utvikling på håndballbanen de senere år. Hun kom tilbake til Grane i fjor etter et år i nabo-klubben Trauma, og hadde flere gode innhopp i 1. divisjon.  Erikka er en kriger på banen, totalt fryktløs og alltid med 100% innsats. Hennes unike ståpå-vilje og evne til å få med seg de andre spillerne er også verdifulle egenskaper, så her har vi med en ekte lagspiller å gjøre. 

Erikka vil være et fast medlem av D1-gruppen, men vil også delta på treninger og kamper med D3/Rekrutt, samt være med på Granes Lerøy-satsning neste sesong.  

Vi har stilt Erikka noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du sa ja til et nytt år i Grane? 
«Nei, ikke i det hele tatt! Det er håndball jeg elsker å drive med, så hos meg var det ingen tvil. Det er få ting som er mer givende enn å lykkes sammen med andre. Og når det i tillegg handler om å vinne og bli best, ja da blir jeg motivert.»

Vi spør Erikka om hun er klar for ny sesong?
«Å jada, jeg er kjempeklar! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med kamper igjen. Jeg har troen på at Luka kan løfte laget vårt til nye høyder, og jeg gleder meg til å være med på denne håndball-reisen.»

Hva er dine ambisjoner for sesongen 2020-2021?
«Jeg håper at jeg blir en bedre spiller, at jeg blir sett og får tillit. Det vil nok bli krevende, men jeg skal sørge for at det ikke skal stå på innsatsen i alle fall!» 

Vi ønsker Erikka lykke til, og gleder oss til å følge henne og resten av laget neste sesong!