Da er vi klare med det som kan være siste spillerpresentasjon i denne omgang: Ada Helene Olsener navnet. Hun er muligens den av våre unge spillere som har hatt den største fremgangen det siste året. Ada var Trauma-spiller inntil i fjor, da hun sammen med resten av Traumas jenter 02-lag meldte overgang til Grane. Det siste året har hun spilt på Granes 3. divisjonslag, samt på klubbens Lerøy-lag, hvor hun også har hatt rollen som kaptein. Ada spiller venstre kant og er i tillegg en meget solid forsvarsspiller med god rekkevidde. Hennes håndball-venninner beskriver henne som «ulv i fåreklær»: hun er nemlig verdens snilleste utenfor banen, men når fløyta går, da kommer krigeren frem. Vi gleder oss til å følge Ada videre i Grana-drakta!

Ada vil være et fast medlem av D1-gruppen, men hun vil også delta på treninger og kamper med D3/Rekrutt samt på Granes Lerøys-lag neste sesong.  

Vi har stilt Ada noen spørsmål:

Måtte du tenke deg lenge om før du sa ja til et nytt år i Grane? 
«Nei, det var et lett valg. Jeg elsker håndball og trives godt i Grane, så jeg blir gjerne med videre. Det er jo også spennende å få muligheten til å trene med D1. Det å bli lagt merke til og få denne sjansen setter jeg stor pris på, så motivasjonen er på topp.»

Vi spør Ada om hun gleder seg til ny sesong? 
«Ja, jeg gleder jeg meg veldig til å komme i gang igjen. Jeg fikk erfare hvor mye håndball betyr for meg da alt ble stengt ned under korona-epidemien, og det var slettes ikke noe gøy. Så nå skal det bli herlig å komme i gang med felles treninger igjen og treffe nye og gamle lagkamerater. Det blir også veldig spennende med ny trener. Jeg er spent på Lukas planer, men jeg tviler ikke på at opplegget blir bra!»

Hva er dine ambisjoner for sesongen 2020-2021?
«Jeg håper å utvikle meg så mye som mulig og ha det gøy på veien. Jeg vet at jeg det blir mye hardt arbeid, men det er det verdt.» 

Vi ønsker Ada lykke til, og gleder oss til å følge henne og resten av laget neste sesong!