Torsdag den 17. september kl 19:00 er det endelig tid for første hjemmekamp i Sør Amfi! Grane-damene tar imot Gjerpen, og jentene våre ønsker seg liv og røre på tribunen! Covid-19 legger imidlertid en del begrensninger for oss, og i henhold til håndballforbundets retningslinjer har vi kun lov til å ta imot 175 publikummere i Sør Amfi denne kvelden.

SLIK KJØPER DU BILLETT :
Publikum som ønsker å være tilstede under kampen må kjøpe billett på forhånd via VIPPS (623941) innen torsdag formiddag kl 12:00.
Merk betalingen med navn og mobilnummer til den som skal ha billetten (dette gjøres i meldingsfeltet, rett under der hvor du legger inn summen). Dersom du skal kjøpe mer enn én billett, må du vippse én gang pr gjest/publikummer. Prisen er 100 kr for voksen og 50 kr for honnør/barn. Det er ikke anledning til å kjøpe billetter ved ankomst. Det er kun publikum som har kjøpt billett(er) på forhånd og som står på tilgangslisten som får slippe inn i Sør Amfi. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder (vi følger med på VIPPS, og sier stopp når vi er utsolgt).

OBS! Man skal holde seg hjemme dersom man er i karantene eller ikke følger seg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil Grane Arendal oppbevare lister over tilskuere med nødvendig kontaktinformasjon.

Merk: Cafeen i Sør Amfi er dessverre stengt under arrangementet.

Da gjenstår det bare å ønske dere hjertelig velkommen på kamp! Selv om det er en del smittevernhensyn vi må ta, er det trygt å komme på kamp i Sør Amfi. Jentene håper å se deg på tribunen!