For å kjøpe billetter til Granes kamper må du heretter benytte klubbens nye mobil-app (gjelder Damer 1. divisjon). App’en er meget enkel å bruke, og den er også et godt verktøy i forhold til smittesporing, hvis uhellet skulle være ute. Når du har lastet ned app’en til mobilen din, tar det bare et lite minutt å kjøpe billett.

SLIK KJØPER DU BILLETT :
Søk opp app’en i google play eller appstore. Ved å søke på Grane HK, vil du få opp muligheten til å laste ned vår billett-app. Klikk på «last ned», og åpne app’en på din mobil. Klikk på «Kjøp billett» og følg instruksene. 

Merk: Det er lagt inn en begrensning på at hver bruker kun kan kjøpe én billett til den aktuelle kampen (dersom du har barn har du mulighet til å kjøpe familiebillett). Billetten er personlig, og kan dermed ikke overføres til andre (dette er for å lette en eventuell smittesporing). Du vil motta billetten(e) i app’en din.
Dersom du ønsker å hjelpe en venn med å kjøpe billett, må du kjøpe billetten fra vedkommendes mobil.

Mandag 12.oktober kl. 19:00 åpner billettsalget til kampen mellom Grane og Tertnes. Vi har begrenset antall billetter, så førstemann til mølla!

Har du spørsmål knyttet til kjøp av billetter, er du velkommen til å ta kontakt med Grete Skindlo på tlf 95113284 eller e-post: grete@skindlo.no.