De fleste håndballinteresserte i vårt nettverk har nok fått med seg at ØIF Arendal og Marinko Kurtovic har avsluttet sitt samarbeid. Dette har naturlig nok medført en akutt trenermangel i ØIF Arendal. ØIF har nå fått på plass en kortsiktig trenerløsning: Arendalitten og ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, har takket ja til å være vikarierende hovedtrener ut sesongen, mens Granes egen Luka Panza går inn som vikarierende trener.

– At Grane har gjort Luka Panza tilgjengelig for oss i perioden fra nå og ut sesongen, setter vi umåtelig stor pris på. Det viser hvor godt det er at byen har et stort håndballmiljø på elitenivå, sier daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Styreleder i Grane, Nina Thorsdahl, synes det er hyggelig å kunne hjelpe ØIF Arendal i denne vanskelige situasjonen. Når Grane har trengt hjelp i tilsvarende situasjoner tidligere, har også ØIF stilt opp for oss. Premisset er imidlertid at Luka skal fortsette som hovedtrener i Grane, men ut over det vil han være tilgjengelig som vikartrener for ØIF Arendal ut sesongen. Ved kampkollisjoner skal han følge Grane-jentene, men ellers vil vi legge til rette for at trenerkabalen til ØIF Arendal skal gå opp.

ØIF Arendal vil nå starte arbeidet med å få på plass den permanente trenerløsningen for fremtiden. Denne prosessen er ventet å være ferdig i god tid innen sesongslutt. 

Grane Arendal håndball ønsker storebror ØIF Arendal lykke til ut sesongen.