Eliteutvalget i Grane Arendal har jobbet med spillerkabalen for neste sesong en god stund allerede, og vi er nå klare for å lette på sløret. Første spiller ut i spillerpresentasjonen er en spennende nykommer fra Bergen; nemlig Marthe Davidsen Hellevik fra Fyllingen. Marthe blir omtalt som et meget stort keeper-talent. Hun har vært en sentral spiller på ungdomslandslaget LK02 siden oppstarten, så det at hun nå velger å signere for Grane er vi veldig glade for.

Vi har stilt Marthe noen spørsmål:

Marthe, kan du si litt om bakgrunnen din; hvor du kommer fra, hvilke lag og klubber du har spilt for tidligere?
Jeg spilte i Bergen Håndballklubb frem til jeg var 16 år og fikk i den perioden også debutere for TIF Viking i første divisjon grunnet samarbeidslag. De siste to sesongene har jeg spilt i Fyllingen, men den siste sesongen har omtrent vært uten kamper grunnet covid-19.
Jeg har i tillegg fått gleden av å være en del av juniorlandslaget LK02 siden oppstarten. Det er veldig inspirerende å få være med og konkurrere på internasjonalt nivå og få oppfølging fra de gode trenerne på landslaget.

Hvorfor valgte du Grane Arendal?
Jeg har valgt å komme til Grane først og fremst fordi jeg har fått et kjempegodt inntrykk av klubben, og håper at jeg får muligheten til å utvikle meg videre som spiller her. Opplegget som presenteres er veldig profesjonelt, med god tilrettelegging fra hele teamet rundt laget.
Luka og hans tanker og filosofi stemmer godt overens med min egen, og derfor tenker jeg at dette er et godt sted å være. Spillergruppen har gjort et veldig solid inntrykk og jeg tror jeg kan passe godt inn her. Jeg gleder meg veldig til å flytte til Arendal og til å bli kjent med de nye lagvenninnene mine.

Hvilke forventinger har du til Grane og Arendal?
Jeg håper klubben vil fortsette sin fine fremgang, og at jeg får anledning til å bidra til dette. Luka har vært tydelig på at han har fokus på utvikling og prestasjoner og at resultatene kommer som en konsekvens av dette. Anlegget med flott hall og styrkerom er også veldig inspirerende. Arendal virker som en utrolig koselig by med trivelige mennesker. Jeg forventer naturligvis mer sol enn det er i Bergen, og håper at håndballinteresserte arendalitter stiller på kamp for å heie på oss.

Kan du si litt om dine ambisjoner som håndballspiller?
Mine ambisjoner er å leve som en toppidrettsutøver og jobbe tålmodig for å få ut maks av mitt potensiale. Jeg håper på å bli en viktig spiller i Grane i sesongene som kommer og samtidig jobbe godt sammen med de andre målvaktene for å løfte hverandre opp.

Vi ønsker Marthe hjertelig velkommen til Grane og håper hun vil trives hos oss.