Da tar vi helg med en skikkelig gladmelding: Tre av nøkkelspillerne våre, Siri, Iben og Ingunn har forlenget med Grane. Vi er superglade for at disse viktige og sentrale spillerne er med videre. De er krigere på banen og bidrar til et fantastisk miljø og samhold i spillergruppa utenfor banen. 

Jenter; vi vil gjerne høre litt om forventningene deres til neste sesong. Og hvordan er det forresten med motivasjonen?

IBEN:
«Jeg gleder meg veldig til en ny sesong i Grane-drakta. Mitt først år i Grane har vært veldig fint. Jeg har blitt kjent med mange herlige jenter, og hatt en fin utvikling med Luka som trener. Sesongen fikk en brå slutt for min del i desember (på grunn av skade), og jeg ser derfor veldig frem til neste sesong. Videre skal jeg jobbe med både individuell utvikling og med å bidra i laget generelt. Jentene virker motiverte til å trene godt, så sammen skal vi kjempe om gode resultater. Vi «ungjentene» er veldig glade for å få med oss Siri og Ingunn videre. De gir en trygghet både på og utenfor banen. Selv om de begge bikker 30 år i år, er de fortsatt 20 år i hodet🖤😂 Alltid gøy å se når de danser til russe-låter på trening.»

SIRI:
«Jeg gleder meg veldig til ny sesong og håper at samfunnet gjenåpnes sakte men sikkert inn mot høstens sesongpremiere. Jeg tror vi kan bite godt fra oss i nest øverste divisjon og håper og tror at vi kan klatre enda litt høyere på tabellen. Motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesongoppkjøring. Det er en fantastisk spillergruppe og trenerapparat vi har i Grane Arendal. Jeg stortrives med mine herlige lagvenninner og gleder meg til å gå på trening med dem hver eneste dag. Jeg føler meg veldig privilegert som får være en del av «Granejentene».

INGUNN:
«Mine forventninger til neste sesong er at vi skal være med å kjempe helt i toppen! Nå har vi et veldig bra lag både på og utenfor banen. Og for ikke å glemme støtteapparatet, som er bedre enn noen gang! Med mine 8 år i klubben, kan jeg med god grunn uttale meg om det! Alt er lagt til rette for kvalitet og utvikling, og dessuten har vi mye å ta igjen etter fjoråret😄 Når det gjelder min egen motivasjon, så er den veldig bra. Strategien er å vise de unge at de eldste fortsatt er eldst (eller hva det heter). Siri og jeg utgjør «team granny», så vi skal bevise at alder bare er et tall og at rutine er konge, ha,ha. Motivasjonen for at man i hvert fall ikke skal gi seg før man er i eliten gir jeg meg ikke på, så skal gjøre mitt ytterste for å få det til»🤩

Vi ønsker jentene lykke til, og føler oss trygge på at de vil gi oss bøttevis av underholdende håndball-øyeblikk i 2021-22-sesongen!