Vi har atter en gang gode nyheter: De to kjente og kjære Grane-profilene er tilbake og har signert for neste sesong. Kari Anne og Ingrid har begge vært ute og høstet nyttige erfaringer i andre klubber (henholdsvis i Stabæk Elite og Randesund/Vipers), men de ønsker nå å vende «hjem» og fortsette karrieren sin i Grane. Vi gleder oss veldig til å se dem begge i aksjon i Grane-drakta fra høsten av, og er sikre på at de kommer til å bli viktige tilskudd til laget. Begge jentene er utstyrt med vinnerskaller og høy treningsmoral. Utenfor banen er de flotte forbilder. Så bedre blir det ikke! Velkommen hjem, jenter🖤

Vi har stilt jentene et par spørsmål i forbindelse med Grane-returen:

Hvordan føles det å være tilbake i Grane, og hvorfor falt valget på «gamleklubben»? 

KARI-ANNE:
«Følelsen av å kle på seg Grane-drakta igjen da jeg returnerte til klubben før jul var ubeskrivelig. Ikke minst var det helt fantastisk å se de gode, «gamle» lagvenninnene igjen, og bli kjent med de nye! Jeg startet som 15-16-åring i Grane, altså for 10-11 år siden. I 2017 fikk jeg prøvd det å flytte hjemmefra for å satse og utvikle meg enda mer som håndballspiller i en annen klubb. Jeg opplevde mye de tre årene jeg var i Oslo, blant annet NM i Oslo spektrum med Stabæk Elite. Men jeg fikk også oppleve en stor nedtur med langvarig skulderskade… Så nå kommer jeg til det enkle svaret; svaret på hvorfor jeg valgte å komme tilbake: Jeg har flyttet hjem igjen og er ferdig med studier. Skuldra henger på. Og jeg har sagt til meg selv at når jeg lander i Arendal igjen så er det ingenting annet jeg vil, enn å blø for den hvite og svarte drakta igjen, for jentene og det laget som står hjertet mitt nært🖤

INGRID:
«Akkurat nå føltes det riktig å komme hjem. Jeg tenker at Grane er klubben jeg kan utvikle meg videre i etter to fine år i Randesund. Luka har jeg hatt som trener en kort periode tidligere, og jeg har veldig troen på at han kan utvikle meg videre slik at jeg kan ta nye steg. Grane ble for meg det beste alternativet i forhold å kombinere håndball med det å fullføre studier i Kristiansand. Jeg har veldig troen på at vi blir et bra lag, og at vi får en god sesong. Jeg skal i alle fall jobbe knallhardt for å bidra til å fylle opp poeng-kontoen til Grane neste sesong!».

Hvilke forventninger har dere til neste sesong? 

KARI ANNE:
«Jeg ser veldig frem til ny sesong. Vi endte på en fin plassering på tabellen i 2020-21-sesongen, men ønsket mitt er at vi skal klatre enda høyere opp. Jeg har troen på Luka som trener, og jeg har troen på jentene! Jeg har en forventning om at vi som lag spiller hverandre gode og backer hverandre, samtidig som vi utvikler oss individuelt som håndballspillere. Jeg tror neste sesong blir utrolig spennende! Vi må bare legge inn det harde arbeidet, og det starter allerede nå 💪🏼 Jeg GLEDER MEG til å kjempe med blod, svette og tårer. Og jeg håper å se alle de kjente fjesene på tribunen som var der før jeg dro. De er med på å skape liv og røre, og det er bare helt fantastisk!»

INGRID:
«Målet jeg ble forespeilet før jeg valgte Grane var at klubben har som mål å ligge stabilt i 1. divisjon. Dette har jeg stor tro på at vi skal klare, og jeg forventer også at vi får til nettopp det. For min egen del vil jeg ha fokus på utvikle meg videre som håndballspiller, og jeg håper å kunne bidra til at laget presterer best mulig. Så forventningene er at det blir en bra sesong på banen, forhåpentligvis med en fullverdig sesong uten avbrudd, slik som det dessverre har blitt i år.»

Vi ønsker de ny-returnerte Grane-jentene masse lykke til i sesongen som kommer!