Vi har heldigvis mange talentfulle unge håndballspillere i Grane, og det er en høyt prioritert oppgave å gi disse spillerne gode rammer for å utvikle seg videre hos oss. Derfor er vi veldig glade for at Karin, Elise og Hanne har valgt å signere kontrakt for neste sesong. Vi heier på disse målbevisste unge spillerne, og gleder oss til å se dem i aksjon på parketten utover høsten. Med Luka i spissen vil de få god coaching og tett oppfølging, så her får vi nok se jenter som tar nye steg!

Det kommer til å bli flere unge talenter som får muligheten til å bli med i D1-stallen kommende sesong. Disse vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.

Vi har stilt Karin, Elise og Hanne et par spørsmål i forbindelse med kommende sesong:

  1. Du har valgt å signere ny kontrakt med Grane. Hvilke tanker har du gjort deg i forhold til det å bli i klubben? 

Karin Steen:
Jeg gleder meg veldig til å fortsette en sesong til i Grane! Jeg har valgt å kombinere jobb og håndball det neste året, og valget om å fortsette i Grane ble nokså enkelt. Jeg trives veldig godt i klubben og synes spillergruppa er veldig fin. Jeg føler jeg utvikler meg som håndballspiller i Grane, og trives godt med Luka som trener. 

Elise Harveland:
Jeg blir jo værende i Arendal for å gå siste året på videregående, så for meg var det veldig enkelt å forlenge kontrakten med Grane! Jeg er kjempefornøyd med Luka som trener, og har troen på at han kan gi enda mer til laget neste sesong. I tillegg er det sosiale i laget kjempebra, og jeg stortrives sammen med jentene i klubben! 

Hanne Krogelien:
Det var ikke vanskelig for meg å bli i Grane. Opplegget og samholdet i laget er utrolig bra! Grane er en klubb jeg føler jeg kan utvikle meg enda mere i, derfor var det ikke noe tvil om at jeg ville bli! 

2. Hvilke forventninger har du til neste sesong?

Karin:
Neste sesong håper jeg at laget vil fortsette med den gode fremgangen vi har hatt de siste årene. Jeg tror det blir et bra lag som kan hevde seg i toppen av 1.divisjon. I tillegg håper jeg på å kunne utvikle meg videre som individuell håndballspiller.

Elise:
Når det kommer til forventninger for neste sesong, håper jeg det meste vil være som normalt, og at vi får spilt masse kamper slik at jeg lærer og utvikler meg til å bli en enda bedre håndballspiller. Jeg har allerede merket utvikling for min egen del gjennom denne rare sesongen, så jeg gleder meg masse til å få oppleve toppidretten på en «ordentlig» måte gjennom neste sesong!

Hanne:
Forrige sesong var jo en rar sesong for oss alle, så neste sesong håper jeg alt går som normalt. Jeg håper å få spilletid i 1. divisjon, men også å få spille i 3. divisjon. Jeg håper å utvikle meg til en mer komplett håndballspiller som både kan mestre angrep og forsvar!

Vi ønsker jentene masse lykke til og håper alle deres forventinger blir innfridd.