Vi starter treningsuka med en god nyhet: Helene Nordlund Andersen er klar for neste sesong! Helene er en rutinert og klok keeper som har en egen evne til å stenge buret når det gjelder som mest. Helenes rutine gir en god balanse i keeperteamet, som i tillegg til Helene vil bestå av Marthe Davidsen Hellevik og Elise Harveland, som er unge og lovende keepere. Vi er kjempeglade for at Helene blir med også neste sesong.

Vi spør Helene om hun gleder seg til ny sesong i Grane?
«Ja, jeg er kjempemotivert og veldig glad for å være en del av dette fantastiske laget også kommende sesong! Jeg håper virkelig at neste sesong kan bli litt mer normal enn de to foregående, og at vi faktisk kan få gjøre det vi liker aller best, nemlig å spille kamper.» 

Hva tror du om lagets muligheter neste sesong? 
«Jeg synes egentlig vi gjorde det ganske bra i år, og hadde ikke sesongen stoppet opp, ville vi nok kunne ha kjempet om mange flere poeng, og kommet enda høyere på tabellen enn det vi gjorde. Men neste år tror jeg vi kan bli enda bedre. I tillegg til mange gode spillere som fortsetter, har vi fått inn noen fantastiske forsterkninger som vil gjøre laget enda bedre, og vi får en bredere stall enn vi har hatt tidligere. Vi er også heldige som har veldig flinke trenere. Derfor har jeg store forhåpninger om at vi kan gjøre det veldig godt, og være med å kjempe helt i toppen kommende sesong.»

Vi håper Helenes forhåpninger for neste sesong slår til, og ønsker henne og resten av laget lykke til!