Det siste tilskuddet i Grane-stallen er en spennende venstrekant fra Bergen. Camilla Leikvoll (23) har erfaring fra flere sesonger i 1. divisjon, en erfaring som vil bidra til å styrke laget vårt kommende sesong. Den treningsglade bergenseren kommer til Sørlandet for å kombinere håndball og studier, og vi er veldig glade for at hun har valgt Grane Arendal som sin nye klubb. Vi ønsker Camilla hjertelig velkommen til Grane, og gleder oss masse til å se henne i aksjon i Sør Amfi om ikke lenge!

Vi har stilt Camilla noen spørsmål: 

Camilla; kan du fortelle litt om bakgrunnen din; hvor du kommer fra, hvilke lag og klubber du har spilt for etc? 
«Jeg er født og oppvokst i Bergen hvor jeg begynte å spille håndball på Kringlebotn, Bjarg og Fana som junior. Senere debuterte jeg i 1.divisjon for TIF Viking hvor jeg spilte i 3 sesonger. Etter det dro jeg til Førde hvor jeg fikk ett år til i 1.divisjon før jeg vendte tilbake til Bergen forrige sesong, hvor jeg signerte for TIF Viking igjen, men denne gangen i 2. divisjon. Ved siden av håndball studerer jeg for å bli sivilingeniør. Jeg er nå ferdig med en bachelor i Energiteknologi på HVL, og begynner nå på master i Fornybar energi på UiA.»

Hvorfor valgte du Grane Arendal? 
«Jeg har valgt Grane fordi det gir meg en gylden mulighet til å kombinere håndball med studier. Jeg liker å trene mye sammen med en gruppe som satser, og fikk et veldig godt inntrykk av gruppen og støtteapparatet rundt, samt klubbens filosofi da jeg var her på prøvetrening tidligere i sommer.» 

Hvilke forventinger har du til Grane (som klubb) og Arendal (som by)? 
«Forventningene mine til klubben er at jeg kommer til et godt miljø med god treningskultur. Jeg gleder meg til å bli kjent med jentene, og kjempe sammen for å ta poeng. Også gleder jeg meg veldig til å bo på «Det glade Sørland», hvor det forhåpentligvis vil regne litt mindre enn i Bergen.»

Kan du si litt om hvilke ambisjoner du har videre som håndballspiller?
«Mine ambisjoner er å utvikle meg videre som kantspiller, med et mål om å prøve meg på øverste nivå i Norge.» 

Så til slutt – kan du gi oss en liten «fun fact» om Camilla?
«Hmmmm. Det må være at jeg det siste året har jeg brukt mer tid på å løpe lange distanser ute, enn å trene håndball (grunnet covid). Så det siste halvåret har jeg deltatt på Bergen Fjellmaraton og Bergen City halvmaraton, noe som er lenge til neste gang jeg gjør 😉»

Vi ønsker Camilla hjertelig velkommen til Grane, og gleder oss masse til å se henne i aksjon i Sør Amfi om ikke lenge!

Foto: Ida Drønen