Granes J05/16 års spillerstall har vokst betraktelig før denne sesongen, og spillere fra både Grane og andre lokale lag har nå blitt samlet «under et tak». Pandemien har hatt sin påvirkning, og dumt er det jo at andre lokale klubber ikke klarer å stille lag. Men også utrolig gøy at så mange vil samles og fortsette å spille håndball i Grane.

For at vi som klubb skal kunne tilby alle disse jentene et godt trenings- og kamptilbud, var vi avhengig av å få hjelp til veien videre. Og det får vi! Resultatet er nemlig at vi fremover skal få «rullerende» støtte og hjelp av disse fire spillerne fra D1, noe som er helt strålende. Gode rollemodeller er gull verdt. Vi gleder oss virkelig til veien videre.

På vegne av Grane J05; Jan Petter Johansen.

D1-jenter som vil bidra for yngre Grane-lag fremover. Fra venstre:
Hanne Kroglien, Dora Bergvik Eckholdt, Marthe Davidsen Hellevik og Cecilie Løvdal.