Grane J05/16 år spilte ekstra-kvalifisering til Bringserien 16.- 17. oktober, og jammen gikk de ubeseiret gjennom hele runden. Jentene startet lørdag med seirer over Ålgård, og fulgte opp med uavgjort mot Randesund. På grunn av andre kampers resultater var ingenting sikkert etter dag én, selv om vi hadde fått en flott start. Så på søndagen avgjorde jentene det hele med seier over Tasta. 

Jentene har vist en super moral der de har stått på fra kampens start til slutt, det er aldri snakk om å gi opp. De har støttet hverandre i med- og motgang, og det ga full uttelling i helgen.  

Foreldregruppen vår vant også alle kampene på tribunen, så all velfortjent skryt til dem. Takk til alle jentene, de på tribunen, banen og benken. Sammen gjorde de jobben og kvalifiserte seg til Bringserien. Grane får nå møte Norges beste lag denne sesongen. Det skal bli gøy å representere Grane Arendal håndball i denne gjeve landsserien.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke og Jeppe