Om klubben

IK Grane Arendal Håndball er en del av IK Grane Allianse, som er Aust-Agders største fleridrettsklubb

Grane var Aust-Agders første klubb med håndball som idrettsgren, da klubben sommeren 1945 arrangerte den første treningssamlingen for damer på Skydebanen.

I dag har Grane Arendal Håndball lag for gutter og jenter i aldersbestemte klasser fra 6 til 18 år. I tillegg har klubben seniorlag i damer 2. divisjon, 3. divisjon,  5. divisjon, veteranklasser og et eget HU-lag.

Som byklubb jobber vi hele tiden med å utvikle våre grunnverdier som er Glede, Utvikling, Trygghet, Fellesskap og Mangfold! IK Grane Arendal Håndball har sin tilhørighet til Granehallen som ligger sentralt på Skydebanen i Arendal. Elitelaget i den nye og nasjonale 2. divisjon spiller sine hjemmekamper i byens storstue, Sparebanken Sør Amfi på Myra.